http protocol and user authentication

Get help with the installation and running of the Agent Git or Agent SVN plug-ins. This section can also be used for posting comments, suggestions or submitting feature requests. Please do not post bug reports here. When in doubt post your question here.
jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Sat Nov 03, 2012 12:28 am

Agent SVN now does display a user login prompt if and when required.

Cheers Jussi

Praveenkumar
Posts: 8
Joined: Tue Mar 12, 2013 4:43 pm

Post by Praveenkumar » Thu Mar 14, 2013 4:34 pm

jussij wrote:
I was wondering if it's possible to access via http an SVN repository.
To have Agent SVN access a http repository, you just need set the location of the http repository in the Agent SVN configuration utility.
I was wondering if it's possible to access via http an SVN repository that requires user authentication.
Yes.

What should happen is the Subversion request will fail with an access denied error.

At that point Agent SVN will prompt for a user ID and password and then repeat the failed request with the user authentication details provided.

Cheers Jussi
I am not getting any request window for user, password. I have created repository using Visual SVN Server Manager and then gave the details in AgentSVN configuration details window. It shows me E170001, authorization failed, rejected basic challenge.

jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Thu Mar 14, 2013 10:16 pm

I am not getting any request window for user, password.
Could you please try the pre-release version of Agent SVN found here: http://www.zeusedit.com/agent/bin/asvn-v227.zip

This version fixes another issue with authentication and https reported by other users.

If you find any issue post another message or fell free to send me an e-mail.

Cheers Jussi

Praveenkumar
Posts: 8
Joined: Tue Mar 12, 2013 4:43 pm

found same E170001 Error again

Post by Praveenkumar » Sat Mar 16, 2013 11:03 pm

I am using visual studio 2010, Visual SVN Server, Tortoise SVN, WinMerge, AgentSVN 227

jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Sun Mar 17, 2013 9:30 am

To help identify the issue could you please do the following:

1) Start the Agent SVN configuration tool.

2) Turn on the Help debug the SVN configuration with extra logging option.

3) Start your IDE to replicate the issue you described earlier.

4) Go back to the Agent SVN configuration tool and use the ... button to acces the log file produced and send it to the e-mail address at the bottom of this posting.

The log file should help me determine what has gone wrong.

Thanks in advance.

Cheers Jussi

Praveenkumar
Posts: 8
Joined: Tue Mar 12, 2013 4:43 pm

Post by Praveenkumar » Sun Mar 17, 2013 10:23 am

Thanks for you help!!!

I got this listed in log file when I clicked on Apply in configuration tool by setting the https: protocol repository path.

[Tue Mar 12 22:00:43 2013] >> Agent SVN Log File
[Tue Mar 12 22:00:43 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log
[Tue Mar 12 22:00:52 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >>
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SccInitialize: Caller = 'Agent SVN Configuration'
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> PATH: C:\oraclexe\app\oracle\product\10.2.0\server\bin;C:\Program Files\Intel\iCLS Client\;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Intel\OpenCL SDK\2.0\bin\x86;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\IPT;C:\Program Files\\IPT\Intel\Services;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\DTS\Binn\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\VSShell\Common7\IDE\;C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\IDE\PrivateAssemblies\;C:\Program Files\TortoiseSVN\bin;C:\Program Files\WinMerge
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> LANG:
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> LANGUAGE:
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SVN_SSH:
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> The initialisation is complete.
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >>
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SccSetOption
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >>
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SccGetCommandOptions
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SCC_COMMAND_OPTIONS: Caller = 'Agent SVN Configuration' ppvOptions = 1
[Sun Mar 17 15:47:28 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log
[Sun Mar 17 15:48:05 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log

Please let me know. Is there anything I need to set in PATH variable?

jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Sun Mar 17, 2013 10:19 pm

I got this listed in log file when I clicked on Apply in configuration tool by setting the https: protocol repository path.

The section of the log file that you posted contains no errors.

You need to examing the contents of the log file after you produce the error message.

Cheers Jussi

Praveenkumar
Posts: 8
Joined: Tue Mar 12, 2013 4:43 pm

Post by Praveenkumar » Mon Mar 18, 2013 6:41 am

Thanks for your great support :)

I opened configuration detail and checked the debug log (fourth checkbox)and then apply -> close. Reopened the configuration details, gave the https: protocol path for repository and other details and clicked on Apply. I got the pop one I mentioned in above link. I clicked on Ok and sent you the log generated.

Please let me know if I am doing it correct :(

jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Tue Mar 19, 2013 10:52 pm

and then i opened the log and sent it to you.

I did not recieve this log file.

Cheers Jussi

Praveenkumar
Posts: 8
Joined: Tue Mar 12, 2013 4:43 pm

Post by Praveenkumar » Thu Mar 21, 2013 6:22 pm

Hi,

[Tue Mar 12 22:00:43 2013] >> Agent SVN Log File
[Tue Mar 12 22:00:43 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log
[Tue Mar 12 22:00:52 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >>
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SccInitialize: Caller = 'Agent SVN Configuration'
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> PATH: C:\oraclexe\app\oracle\product\10.2.0\server\bin;C:\Program Files\Intel\iCLS Client\;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Intel\OpenCL SDK\2.0\bin\x86;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\DAL;C:\Program Files\Intel\Intel(R) Management Engine Components\IPT;C:\Program Files\\IPT\Intel\Services;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\DTS\Binn\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\VSShell\Common7\IDE\;C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 9.0\Common7\IDE\PrivateAssemblies\;C:\Program Files\TortoiseSVN\bin;C:\Program Files\WinMerge
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> LANG:
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> LANGUAGE:
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SVN_SSH:
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> The initialisation is complete.
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >>
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SccSetOption
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >>
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SccGetCommandOptions
[Sun Mar 17 15:46:23 2013] >> SCC_COMMAND_OPTIONS: Caller = 'Agent SVN Configuration' ppvOptions = 1
[Sun Mar 17 15:47:28 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log
[Sun Mar 17 15:48:05 2013] >> File Location: C:\Users\Prayog\AppData\Local\Xidicone\Agent SVN\AgentSVN.log

This is the only log i received sir...

jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Thu Mar 21, 2013 10:08 pm

This is the only log i received sir...
In producing this log file did you reproduce the authentication error message dialog :?:

From the log details you posted above that does not appear to be the case since there are no errors :(

All the errors and message boxes are written to the log file and I can't see any error message in the log you posted :(

Cheers Jussi

jussij
Site Admin
Posts: 2446
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Thu Jul 11, 2013 5:16 am

The latest version of Agent SVN will now prompt for logon as and when required.

Cheers Jussi

Post Reply
kuchnie warszawa opinie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests