Menu Separators / Submenus ?

Post any comments, suggestions, annoyances or ideas for future releases here. Please do not post bug reports or questions here.
Post Reply
amix
Posts: 49
Joined: Wed Aug 22, 2007 1:26 pm

Menu Separators / Submenus ?

Post by amix »

Is there a trick to add menu-seperators to the user-configured Macros and Tools menus ? Or even a way to create sub-menus ? It would be nice, since the overview gets lost, especially in the macros section ;-)
jussij
Site Admin
Posts: 2461
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij »

Unfortunately there is no way to configure the macros menu :(

Cheers Jussi
jussij
Site Admin
Posts: 2461
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij »

The latest Zeus release allows menu separators to be added to the tools and macro menus ;)

The latest Zeus patch can be found here: http://www.zeusedit.com/forum/viewtopic.php?t=1274

Cheers Jussi
amix
Posts: 49
Joined: Wed Aug 22, 2007 1:26 pm

Post by amix »

That got me smile :) Thanks Jussij!
Post Reply