Workspace not working correct on windows 2k Server

If reporting a bug with the Zeus IDE please post the details here. Please do not post questions here.
Post Reply
mrhaboobi
Posts: 10
Joined: Thu Jul 27, 2006 2:33 am

Workspace not working correct on windows 2k Server

Post by mrhaboobi » Thu Sep 14, 2006 4:48 am

Just a quick note, tried the trial software on windows 2k server. When i create a new work space using the Workspace Builder Tool when i finally finish creating the workspace i dont get the Files folders, eg no Header, no Source etc.. The entire tree doesnt get created or displayed. Not sure if this is an issue with w2k server or the fact its running under virtual PC. Thought id mention it though :)

jussij
Site Admin
Posts: 2449
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Thu Sep 14, 2006 7:10 am

All I can suggest is
  1. Check that the Zeus Help About dialog and make sure the version you are running is the lastest Zeus 3.95x release. If not then apply this patch:

    http://www.zeusedit.com/forum/viewtopic.php?t=770
  2. Check the contents of the *.zpi and *.zwi Project and Workspace files that should have been created by the builder. Maybe the location the Builder is trying to create these files is read only :?

    These are just XML files so you can open then in Zeus as a text file.
Cheers Jussi

jussij
Site Admin
Posts: 2449
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Mon Mar 22, 2010 1:31 am

This issue is probably DEP related.

To fix this issue you need to do the following: http://www.zeusedit.com/forum/viewtopic.php?p=5622

Cheers Jussi

jussij
Site Admin
Posts: 2449
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Fri Jun 04, 2010 12:25 am

The latest version of Zeus found here has the DEP flag turned on which hopefully means it now runs fine on Windows 2k Server:

http://www.zeusedit.com/zforum/viewtopic.php?p=5622

Cheers Jussi

Post Reply
kuchnie warszawa opinie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests