Nothing Happens When I Attempt to Run "Agent SVN Configuration"

Get help with the installation and running of the Agent Git or Agent SVN plug-ins. This section can also be used for posting comments, suggestions or submitting feature requests. Please do not post bug reports here. When in doubt post your question here.
Post Reply
jocan
Posts: 2
Joined: Wed May 06, 2015 3:56 pm

Nothing Happens When I Attempt to Run "Agent SVN Configuration"

Post by jocan » Wed May 06, 2015 4:00 pm

On Windows 7 Professional, I ran the 'setup' installer and then attempted to run the "Agent SVN Configuration". Nothing happens with I double-click on the shortcut under the "Agent SVN" programs folder.

I didn't find anything in the forum about this. Has anyone else experienced this problem?


Thanks,
Jonathan

jussij
Site Admin
Posts: 2436
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Re: Nothing Happens When I Attempt to Run "Agent SVN Configuration"

Post by jussij » Wed May 06, 2015 11:29 pm

The default installer would have put the software here:

Code: Select all

C:\Program Files (x86)\AgentSVN
And in that folder it installs this file:

Code: Select all

xAgent.exe
So make sure that file exists.

Try running that file from explorer.

Try running that file from the command prompt.

Cheers Jussi

jocan
Posts: 2
Joined: Wed May 06, 2015 3:56 pm

Re: Nothing Happens When I Attempt to Run "Agent SVN Configuration"

Post by jocan » Thu May 07, 2015 3:39 pm

The file is there. I tried all of your recommendations. I get a brief "hourglass" (spinning circle, etc.) then nothing. As if it were attempting to run but not actually providing any kind of dialog box or window. There are no messages at the command prompt if I attempt to run it from a command shell.

Regards,
Jonathan

jussij
Site Admin
Posts: 2436
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Re: Nothing Happens When I Attempt to Run "Agent SVN Configuration"

Post by jussij » Fri May 08, 2015 12:48 am

As I have never come across this issue myself and you are the first to report this problem, I'm really not sure why that software is not starting for you.

My only other guess is some sort of antivirus software or a local security setting is stopping the code from running.

Sorry I can't be of more help :(

Cheers Jussi

jussij
Site Admin
Posts: 2436
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Re: Nothing Happens When I Attempt to Run "Agent SVN Configuration"

Post by jussij » Sat Jun 06, 2015 7:35 am

A recent user reported that Bitdefender identified Zeus as malware and stopped if from running.

So if you are running Bitdefender then it too could be causing this problem of Agent SVN also not starting.

Cheers Jussi

Post Reply
kuchnie warszawa opinie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests