Search found 12 matches

by Christian
Tue Nov 24, 2015 12:31 pm
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Works fine. Thank you.
by Christian
Tue Nov 24, 2015 7:45 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

I set up the String Portion as you said. It works fine so far. Next Step i did was to erase { } as Block comments. Wich went fairly well. Another thing is these type of Block comment is not standard Forth but Swift Forth. ( I Noticed this yesterday by looking into the Swift Forth Documentary ) As fo...
by Christian
Thu Nov 19, 2015 7:38 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Here is a example file wrapping up all i know about forth in the moment. I hope it helps a bit. \ General Information: \ Every code item has to be separated by a space. Otherwise it is part of a Function- or Variablename. \ Functions: : Name Functioncode ; \ Functions starting with : and trailing sp...
by Christian
Tue Nov 17, 2015 10:52 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

i will try to setup a example File.
by Christian
Mon Nov 16, 2015 8:32 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Good Morning Jussi Beta Import and Export is working fine. Other things i noticed. Escaping words also works for the Tagging. ( with / instead of \ ) This wasn't done in the previous tagging build. ( so i say the old engine from 3.97z with the ! recognition was the best so far for me ) Have yo got a...
by Christian
Fri Nov 13, 2015 8:50 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Tried the Beta, but unfortunately it broke the whole Tagging. I have tried to rebuild the Tags database and on that point there are no more Functions Found. And there is no change in the comment thing. My current Codepart Problem is: 00000000 C,C 00000000 C,C 00001000 C,C 00110110 C,C 01000001 C,C 0...
by Christian
Fri Nov 13, 2015 8:28 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Good morning Jussi, Im trying the beta after this Post. I searched for a e-Mail Adress but could not find another than info@zeusedit.com is this the right one ? But as i think this File Could help more people than me i will attach it at the Bottom of the Post. As for the String coding, here are some...
by Christian
Thu Nov 12, 2015 1:20 pm
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Hello Jussi Yes function names could be with - and _ e.g: function-do_something fun-ction do_something Names like this appear from time to time in the Files i got provided to get Zeus tested and running. ( We purchased it yesterday as the function tab is very comfortable in comparison to our old edi...
by Christian
Thu Nov 12, 2015 11:06 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

It seems i have fond another thing while looking through our Workfiles. First of all Another tagging Problem if "-" is used seems like same Problem as with "!" the last time. And a problem with the Import of a Keyfile wich contains [ or ] as enclosure/start/end of a defined Word. In the dialouge Box...
by Christian
Tue Nov 10, 2015 7:19 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Replaced it and now it behaves like it should.

Thank you for your fast response and Problem solving.
by Christian
Mon Nov 09, 2015 1:38 pm
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Re: Functions are not Recognised correctly (FORTH)

It is very Simple. But the File has to be placed in a Workspace in order to open the Functions Tab. : function! ." wont Work" ; : function@ ." will Work" ; \ File needs to be in a Workspace. Then open the Functions Tab \ end there you find function and function@ but none with "!" These are simply tw...
by Christian
Mon Nov 09, 2015 9:04 am
Forum: Reporting a Bug
Topic: Functions are not Recognised correctly (FORTH)
Replies: 21
Views: 10589

Functions are not Recognised correctly (FORTH)

Hello, i am testing around a bit with Zeus Edit for SwiftForth. Targeted at replacing our current Editor. Keywords and Coloring is not a big problem, but the Function tagging is. Let's say i have a Funtion called XYZ! it is found by the Funtion Tab as XYZ and not with the "!" i have erased "!" from ...