Zeus IDE Forum Index Zeus IDE
Use this forum to ask for help, submit a bug report or make a suggestion.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Workspace problem

 
Post new topic   Reply to topic    Zeus IDE Forum Index -> Reporting a Bug
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zakmen



Joined: 06 Feb 2007
Posts: 3

PostPosted: Tue Feb 06, 2007 10:29 am    Post subject: Workspace problem Reply with quote

I'm triing Zeus under XP but i'm having problems.
I create a new Workspace and after i close it.
In the workspace menu appear the voice of my new workspace.
I try to open it by click on this voice but nothing appens.
I try to use the open command in the file menu or by a click with right button of the mouse in the workspace navigator bu without result.
At this point i can't load workspace created.
Other that all the command like Dos command or Dos shell doesn't function.
I want to evalutate this software that seems to be good for my use but this feature is very important for me.
Also for me is important the version control system because i use visual source safe.

i wait for your kindly reply.
Tanks
Giacomo
Back to top
View user's profile Send private message
jussij
Site Admin


Joined: 13 Aug 2004
Posts: 2151

PostPosted: Tue Feb 06, 2007 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Which version of Zeus are you running Question

The version number is shown in the Help About menu dialog.

Cheers Jussi
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
zakmen



Joined: 06 Feb 2007
Posts: 3

PostPosted: Tue Feb 06, 2007 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

The version is the last 3.96a.
I found that the only way to make a workspace is to create a new workspace, after use the workspace builder.
In the workspace builder save the workspace just created and so the previous button <NEW> become <LOAD>.
At this point i can load the new workspace.
But if i close the workspace then i can't open the workspace from each position in the software where Open workspace appear (menu or floating menu open with right button)!!!
It seems to be disabled like in a demo program with limited features.

Also i've tried to execute a version control but without any result.

Excuse me for my english but this isn't my language.

Thanks
Giacomo
Back to top
View user's profile Send private message
jussij
Site Admin


Joined: 13 Aug 2004
Posts: 2151

PostPosted: Wed Feb 07, 2007 10:40 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Giacomo,

This bug should be fixed in the latest patch: http://www.zeusedit.com/forum/viewtopic.php?t=1050

Please let me know if it this is not the case.

Quote:
Excuse me for my english but this isn't my language.

For someone who's first language is not English, your written English is very good Wink

Me being someone who only knows one language, I am envious that you can communicate in at least two.

Cheers Jussi
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
zakmen



Joined: 06 Feb 2007
Posts: 3

PostPosted: Sat Feb 10, 2007 10:15 pm    Post subject: Reply with quote

Hello Jussi

Unfortunatly i have tried this new release 3.96b but after some hours of work the problem appear and i can't continue work.
I install this new release and i start working correctly. I can open the workspace previously created and i can compile a bulid my project.
After some hours the build, also make and compile, stop working. I run buil from menu and from right click but nothing start.
I try some times but without result. At this point i decide to uninstalla and after reinstall the software to see i during my navigation in the options menu somthing change. After this new installation the workspace open stop working like in the my previous posted message.
At this poin all stop working.
If can be useful for you the first time i run the proogram in the evaluation windows appear only 1 message "You are on day 2 of 45 ...". When the software stop working appear a second message above this one that say "The registration key code has expired"....
I don't know but seems to be a problem in the evaluation check method !!!

Sorry this is not a good news and unfortunatly i can't work at the moment with your editor that i think have some interesting features !

I wait for your kindly reply
Thanks
Giacomo
Back to top
View user's profile Send private message
jussij
Site Admin


Joined: 13 Aug 2004
Posts: 2151

PostPosted: Sun Feb 11, 2007 7:09 am    Post subject: Reply with quote

Hi Giacomo,

I think you are right when you say the Zeus registration checking is not working properly. The checking thinks the evaluation period is over Sad

The correct message should be 2 of 45 days, 3 of 45 days, 4 of 45 days etc. The expried message means Zeus thinks there is and old key on the machine.

Luckily I think you can fix this probelm by starting regedit and finding this key:
Code:
HKEY_CURRENT_USER\Software\xidicone\Zeus

and rename it to somthing like:
Code:
HKEY_CURRENT_USER\Software\xidicone\Zeus_old

Now when you restart Zeus you will hopefully get the 3 of 45 days message.

Cheers Jussi
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jussij
Site Admin


Joined: 13 Aug 2004
Posts: 2151

PostPosted: Wed Feb 28, 2007 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

This bug is fixed in the latest Zeus patch: http://www.zeusedit.com/forum/viewtopic.php?t=1064

Cheers Jussi
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Zeus IDE Forum Index -> Reporting a Bug All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group