Load multiple workspaces

Post any comments, suggestions, annoyances or ideas for future releases here. Please do not post bug reports or questions here.
Post Reply
jksmithiii
Posts: 3
Joined: Thu Nov 14, 2013 10:37 pm

Load multiple workspaces

Post by jksmithiii » Tue Jan 21, 2014 10:43 pm

I find myself wanting to do this. Good idea?

jussij
Site Admin
Posts: 2516
Joined: Fri Aug 13, 2004 5:10 pm

Post by jussij » Tue Jan 21, 2014 11:34 pm

Good idea?
Unfortunately this would not be an easy feature to implement :(

The reason is there are many other Zeus features that interact with the workspace (i.e. debugger, tags building, project building, project execute, scripting etc etc).

So to make this change would be just too massive in terms of code rework :(
I find myself wanting to do this.
I too find myself wanting to do this and what I end up doing is running many copies of Zeus.

What I do a lot is use the Tools, Run Second Instance of Zeus menu to start another instance of Zeus and then in that new instance open the workspace using the Workspace menu.

You can also open a workspace from the Windows Explorer by right clicking on the zwi file and using the Open in Current Zeus Session option.

As the name suggests it opens the workspace in the current session but by changing the registry that could be made to open the workspace in a new Zeus instance.

Cheers Jussi

jksmithiii
Posts: 3
Joined: Thu Nov 14, 2013 10:37 pm

Post by jksmithiii » Tue Jan 21, 2014 11:58 pm

I understand. I'll try loading multiple instances.

Post Reply
kuchnie warszawa opinie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests